Perikelen van An - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Roemer - WaarBenJij.nu Perikelen van An - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Roemer - WaarBenJij.nu

Perikelen van An

Door: Anneke

Blijf op de hoogte en volg

21 Augustus 2007 | Nederland, Amsterdam

geschreven door Anneke

Na het lezen van Lidwiens aangrijpende verhaal (en wat een toeval allemaal!) zie ik overeenkomsten in mijn eigen ervaringen met mannen. Ik wil natuurlijk de hoop niet opgeven, ik weet dat er ook leuke mannen die wél gevoel hebben moeten bestaan en ik ken er zelfs een paar in mijn omgeving (o welk een wonder). Nou is mij dus weer het volgende overkomen op Lowlands. Na een korte affaire van 2 maanden met een olijke jongeman die ik op wintersport heb leren kennen, is hij tot mijn ex gedegradeerd omdat hij onze relatie heeft beeinigd. Ik was hier natuurlijk kapot van, want het was echt een leuke jongen. Na 3 maanden geen contact te hebben gehad, bleek dat hij ook naar Lowlands ging en hij zei dat ik met hem en zijn vrienden op kon trekken. Ik heb erover nagedacht maar het leek me toch wel weer heel leuk om hem te zien en het liefdesverdriet was gesleten. Ik stelde me er helemaal op in om hem te zien als vrienden.
Op Lowlands aangekomen was het super leuk om hem weer te zien en ik kreeg geen pijnlijke gevoelens. Ik had het gezellig met hem en zijn vrienden, en hij deed erg aanhankelijk en enthousiast tegen me. Ik was gevleid en kon geen weerstand bieden tegen zijn geknuffel, dat voelde toch wel weer erg lekker. Het verbaasde dus niemand dat het zaterdagnacht mis ging tussen ons. Mis in de zin dat ik bij hem in de tent ben beland. Na een korte nacht waarbij ik niet heb geslapen omdat er een verwilderd figuur death metal naast onze tent draaide (toen ik heel vriendelijk vroeg of de muziek zachter kon, zette hij hem boosaardig nog harder want niemand mocht van hem gaan slapen, slapen was voor mietjes), ben ik naar mijn eigen tent gegaan en mijn eigen vriendengroep (dit waren niet zulke goede vrienden, dat was de reden dat ik het leuk vond om met mijn ex en zijn vrienden op te trekken).

Aan het einde van de dag kwam ik ze toevallig weer tegen bij de wc’s. Mijn ex, M., deed afstandelijk en er was een meisje bij met wie hij de hele tijd omging (lachen, praten, dansen). Hij was ook dronken. Ik heb wel gezellig met zijn vrienden gekletst, die heel aardig waren, en met één vriend heb ik het nog over de kwestie gehad. Ik probeerde me over mijn gevoel heen te zetten en te accepteren wat er gebeurde, alhoewel ik me er niet happy bij voelde. Naarmate de avond vorderde voelde ik me er steeds slechter onder. M. bleef met haar praten, maar aangezien we exen zijn is dat niet verboden. Ik heb wel gezegd dat ik vond dat hij me negeerde, maar dat ontkende hij. Na middernacht op de dansvloer, zag ik ze ineens staan zoenen. Boos trok ik hem bij haar weg en heb ik hem gezegd wat ik er allemaal van vond! Dat als hij vrouwen wilde versieren, dat hij mij dan niet mee moest vragen naar Lowlands. En dat hij het ook niet leuk zou vinden als ik met een jongen zou gaan zoenen voor zijn neus (dat beaamde hij). Hij had geen weerwoord. Ik zei dat het hem misschien allemaal niks deed, maar dat hij wel met mijn gevoelens aan het spelen was. Hij droop af en later zag ik hem met het meisje de tent verlaten. He left de building. Ik was heel boos en verdrietig, enorm gekwetst. Wat respectloos! Boos heb ik in het holst van de nacht zijn vest (wat ik nog in mijn tent had liggen) in zijn tent gesmeten en mijn ghettoblaster uit zijn tent gehaald, want ik hoefde hem niet meer te zien (tevens was dit een controle of hij soms niet met haar in de tent lag).
Na 2 uur slaap heb ik met mijn vrienden de boel opgebroken en zijn we maandagochtend vroeg vertrokken.

Thuis aangekomen was ik nog steeds heel verdrietig, al het oude liefdesverdriet kwam weer bovendrijven. Ik zette de computer aan en daar was hij online. Hij sprak me aan en sprak zijn spijt uit. Hij vond het zo erg wat er gebeurd was, het sloeg helemaal nergens op, hij was dronken, wist niet wat hij deed, normaal was hij helemaal niet zo, het was niet de echte M. die ik had gezien, het was de eerste keer dat hem zoiets gebeurde, het meisje interesseerde hem helemaal geen bal, hij hoopte dat hij nog contact met me kon blijven houden, ik was zo leuk en lief, dit verdiende ik niet. Het was niet zijn bedoeling om mij te negeren, hij vond het juist zo leuk dat ik er was etc. etc. Ik bleef heel boos op hem. Ik weet nu niet zo goed wat ik er allemaal van moet denken en hoe ik ermee om moet gaan, ik weet wel dat niets op het gebied van jongens/mannen mij nog verbaasd. Mensen kunnen heel anders zijn dan je denkt! Mijn vraag aan de mannelijk Roemers, hebben jullie ook zoiets meegemaakt met vrouwen?

• 21 Augustus 2007 - 20:21

Daddy Cees:

Neen dat herken ik niet. Vrouwen zijn toch anders dan mannen. Wel lullig van die M. Maar An je moet maar zo denken: sooner or later love will gonna get you (nummer van de Pet Shop Boys) Ik ging trouwens altijd voor de muziek naar festivals moet ik zeggen. Ook nu zag ik weer de fraaiste muziek. Ik kreeg kippevel van Interpol, Arcade Fire, Editors en zelfs Motorhead was prachtig. En wat te denken van Andrew Watson En dan heb ik de Sonic Youth niet eens gezien. Beter dan die lullige Hollandse muziek. Maar die mannen hé, tja wat moet je daarmee.

• 21 Augustus 2007 - 21:38

Jan.S:

Lieve An,
    Denk niet dat alle mannen zo zijn..... absoluut niet,dat jij er slechte ervaringen mee hebt is gewoon domme pech.Er lopen ook hele lieve en knappe en intelligente mannen en zorgzame rond.Die Marion heeft het maar getroffen:smile:
    Was die jongen zich er wel van bewust dat jij hem zo aardig vond,heb je hem dat kenbaar gemaakt voordat je naar lowlands ging.?

J.S

P.S
    hij ging er waarschijnlijk van uit nadat hij het uit had gemaakt er geen kans meer was op een relatie,maar je toch wel leuk genoeg vond om je te vragen naar lowlands te komen.Gewoon als vrienden.of........hier kom je nooit achter pfffffffffff:roll

• 22 Augustus 2007 - 06:29

Zus Fem:

Ik vind het een vette eikel. Geen contact meer met hem houden. Maar dat had ik je al gezegd... En remember;
    Theun is nog steeds vrijgezel ;)

• 22 Augustus 2007 - 08:23

Emmeke:

Jee An,
    wat een open en eerlijk verhaal! Knap hoor!
    Maar wat een enorme sul is die knul, echt niet normaal. Zo omgaan met jouw emoties terwijl hij waarschijnlijk niet overweg kan met de zijne... Ik denk dat er ook vrouwen zijn die zo kunnen doen, net als er mannen zijn die wel om je denken.
    Een excuus als dronken zijn gaat er echt niet in! Ik vind het trouwens knap van je dat je hem opzij hebt gezet, want na die excuses en als je hem leuk vind is er misschien toch de verleiding hem nog een kans te geven.
    An, je verdient meer! En binnenkort kom je vast een leuke gozer tegen die wel rekening houdt met jou.

• 24 Augustus 2007 - 12:18

Arme Annie:

Hey Jan, ik wilde gewoon als vrienden naar Lowlands gaan en wist dat er niks meer in zat. Maar dat betekent niet dat ik het leuk vind als hij voor mijn neus met een ander gaat flirten en zoenen, dat is gewoon respectloos! Ik voelde me zwaar overbodig en genegeerd. Nee ik ben echt diep teleurgesteld (had het van hem niet verwacht) en wil echt niks meer met hem te maken hebben.

• 24 Augustus 2007 - 14:18

Theo:

Tja An, heel vervelend dat jij zoiets meemaakt. Het gebeurt nou eenmaal, maar leuk is anders. Ikzelf ( want dat was jouw vraag) heb zoiets niet meegemaakt met meisjes. Geef echter de moed niet op hoor, er zijn zat leuke jongens en vroeg of laat is het RAAK. Je bent het waard, vergeet dat niet. Ik waardeer het dat jij je verhaal zo oprecht op de site zet.

• 27 Augustus 2007 - 20:21

Lidwien:

Hey Anneke,

Jouw verhaal is veel erger dan de mijne, deze knul is echt een vette eikel. Heel onvolwassen gedrag van hem. Hij denkt alleen aan zich zelf!!!! Storten in beton en in de Noordzee dumpen, beter verdient hij niet