Hoe internetwijs ben jij?
Door: Emmeke
08 Mei 2009 | Nederland, Nederland
Waar kan je ons vinden?
Doorgaans reageren vooral de 'ouderen' onder de familie (sorry, ooms en tantes) op berichten van deze Roemer-site. Maar zijn de jonkies niet veel internetwijzer?
Laat het weten: waar ben jij allemaal al aangemeld?
- Hyves
- Myspace
- Youtube
- Flickr
- Wat is dit allemaal?
Klopt mijn vooroordeel?
08 Mei 2009 - 15:29
Theo Braas:
En wederom is het een "oudje" die als eerste reageert.
Ik ben niet aangemeld bij alle bovenstaande spaces. Daar heb ik geen behoefte aan.
Emmeke, heb je de e-mail adressen wel van de jonkies?
Groetjes -
08 Mei 2009 - 15:34
Janneman:
Internetwijs?
Ik ben aangemeld bij Hyves. Dit berichtje schrijf ik op mijn laptop. Ik gebruik hiervoor een Ubuntu Netbook Remix 9.04 die op een usb-stick staat.
Met die usb-stick draai ik mijn laptop. Dit allemaal heb ik op internet gevonden. Internet is voor mij een plek waar ik een groot deel van mijn informatie over computers vind. Ik ben aangemeld bij diverse Forums zoals Joomla!, Softarchive, CodenameEagle, Rapidshare, enzovoorts.
Ik speel games via internet. Door het spelen van spellen op internet zoals Codename Eagle, CrossFire enz. heb ik al diverse contacten gelegd waarmee ik soms dagelijks mee chat of sms (smartphone).
Ik heb bij mij thuis 3 computers staan. Eentje game ik mee en download ik. Een 2e pc gebruik ik voor server taken, en een 3e is mijn laptop voor onderweg en/of als ik in nachtdienst zit. Ik heb een mobiele data-kaart die ook in mijn smartphone kan.
Lekker handig voor onderweg.
Nou, ik zou nog veel meer kunnen vertellen over mijn gebruik van internet. Maar dat een andere keertje.
Groet van Janneman
08 Mei 2009 - 16:43
Annie:
Hyves (check ik dagelijks)
Facebook (voor mijn buitenlandse vrienden, check ik weinig)
Myspace (doe ik niets mee)
Youtube (heb er ooit n paar filmpjes opgezet)
Van de rest zou ik niet weten wat het is!
Het valt me trouwens idd ook op dat de jongste generatie nooit op deze site te vinden is! Zou het desinteresse zijn? -
08 Mei 2009 - 16:45
A.:
ps Jan, heb jij nog een goede computer voor mij in de aanbieding?? -
08 Mei 2009 - 17:12
Paula:
Ik had wel al een paar keer gereageerd op de site. Maar dat is al een tijdje geleden. Onder het eten hadden we het erover. Ik ben aangemeld op hyves. En ik heb MSN, maar die staat niet tussen het rijtje.
Groetjes Paula :D -
08 Mei 2009 - 19:24
Neef Gerrie:
Wel, ik ben lid van Hyves, en van Youtube maak ik gebruik om muziek en filmpjes te bewonderen.
Gerroetjes! -
08 Mei 2009 - 21:06
Jan:
Ik heb mij aangemeld bij,
Spellensite : (jijbent .nl).
Shootergame (crossfire) net zo als Janneman.
Online schaken bij (chessbase).
Verder Up en Download ik af en toe bestanden van de server van Jan Roemer,aanrader trouwens.
Buienradar.nl
Alarmeringen.nl
Laatste nieuws(NOS)
MSN messenger af en toe.
Google
(D)
09 Mei 2009 - 06:48
Silky:
Ello, volgens mij ontbreekt er nog een en ander in jouw rijtje Emmeke.
Ik ben geregistreerd gebruiker cq aangemeld via internet bij:
CrossFire
XS4ALL domein registratie
Softarchive
Hyves
Tweakers.net
........ en ik ben er vast nog een aantal vergeten :-)
Ben ik nu internet wijs?
09 Mei 2009 - 06:55
Jan:
hallo Anneke,
ja, dat heb ik wel hoor. Ik heb een pc vervangen door een nieuwer exemplaar (zelfbouw). En nog eentje die ik wel eerst nakijken moet. Ik zal wel laten weten wat ik ervoor vraag en wanneer ze klaar voor hergebruik zijn ;-)
Groetjes, Jan R. -
09 Mei 2009 - 18:17
Emmeke:
haha, ja, er zijn er nog veel meer. Maar naar mijn (beperkte) idee waren dit de bekendste en meest gebruikte!
Ik heb zelf Youtube (voor het uploaden van filmpjes) en LinkedIn (voor mijn werkrelaties). -
14 Mei 2009 - 14:18
Emmeke:
Oh, en Theo: ik heb de e-mailadressen niet van de jonkies, maar iedereen kan zich zelf aanmelden op deze site. Wanneer er dan berichten geplaatst worden, ontvang je dit vanzelf!
Zie links in de balk: 'blijf op de hoogte' -
25 Mei 2009 - 21:49
Jan S:
En hoeveel uren zijn we gemiddeld aan het internetten per week.Ik zit op gemiddeld 20 uur p.week denk ik. -
28 Mei 2009 - 15:37
A.:
O nou thanks Jan, ik wacht het wel af!