Vakantiehuisje in Frankrijk - Reisverslag uit Parijs, Frankrijk van Roemer - WaarBenJij.nu Vakantiehuisje in Frankrijk - Reisverslag uit Parijs, Frankrijk van Roemer - WaarBenJij.nu

Vakantiehuisje in Frankrijk

Door: Anneke

Blijf op de hoogte en volg

14 April 2009 | Frankrijk, Parijs

In het dorpje Sint Christophe le Chaudry, midden Frankrijk hebben Cees en Lies een vakantiehuisje. Dit ligt op 9 km van het kleine stadje Culan en de grootste stad in de omgeving is Sint Amand Montrond (24 km).

Kijk ook op de website voor foto's!

• 14 April 2009 - 17:55

Theo:

sorry hoor...ik moet er niet aan denken om er heen te rijden...een ware straf...die ik niet verdien...en met iemand mee rijden om daar naar toe gaan...dat doe ik een ander ook niet aan

• 15 April 2009 - 12:57

Annie Appel:

Theo, jij bent als het zwarte schaap van de familie ook helemaal niet welkom daar.
    Voor jou hanteren wij een speciaal tarief á 100 euro per nacht. Dat zal je leren.

• 08 Mei 2009 - 16:46

A.:

Zou het desinteresse zijn dat de rest van de familie bah noch boe zegt over 't huuske?

Verslag uit: Frankrijk, Parijs

28 Mei 2009

Vraag van Jan S.

08 Mei 2009

Hoe internetwijs ben jij?

29 April 2009

Waar ben jij met Koninginnedag (geweest)?

14 April 2009

Vakantiehuisje in Frankrijk

12 April 2009

Roemer

Een website voor, door en over de familie Roemer. Als je berichten wil plaatsen, stuur Emmeke dan een mailtje. Ook leuk is het om reacties te geven op andere berichten: dit kun je zelf doen. Laat de familie van je horen! Dat vinden we allemaal leuk.

Totaal aantal bezoekers 19116