Wist je datjes deel 2 - Reisverslag uit Hoorn, Nederland van Roemer - WaarBenJij.nu Wist je datjes deel 2 - Reisverslag uit Hoorn, Nederland van Roemer - WaarBenJij.nu

Wist je datjes deel 2

Door: Theo R

Blijf op de hoogte en volg

21 Juli 2007 | Nederland, Hoorn

- Oma een prijspuzzle heeft gewonnen?

- Oma een alarmketting heeft?

- En oma haar alarmketting al 2x per ongeluk heeft ingedrukt?

- Piet nog altijd wekelijks een vissie voor moe meeneeemt?

- Anneke opvallend actief is op onze onvolprezen digitale roemersite?
zou ze dan toch onze warme familieband een beetje missen in A'dam?

- Jan op het 1 septemberfeest een grote tent meeneemt?

- Diezelfde Jan op campzône een diepte (ahum) interview had voor het tv-programma: ‘Hart van nederland’?

- Theo R alweer enkele maanden op fitness zit?

- Maar nog geen kilo aan gewicht is kwijtgeraakt?

- Daarentegen wel een indrukwekkende spierenmassa kweekt?

- Er nog altijd enkele familieleden onze site negeren?

(meer weetjes voor de familie? mail Emmeke, die voegt ze toe)

• 21 Juli 2007 - 15:22

Eenzame Annie:

Emmeke, je hebt helemaal gelijk! Als eeuwige vrijgezel vereenzaam ik wel een beetje in het boze Amsterdam. Bij deze wil ik een oproep doen: wie weet er een knappe man voor mij (tussen de 25 en 30, sportief, humoristisch, intelligent, zorgzaam, ondernemend en geen watje)??

• 21 Juli 2007 - 16:22

Emmeke:

hee An, ik was het niet, maar Theo heeft het bericht geplaatst! Maar je bent er inderdaad wel weer als eerste bij! Enne over die sportieve, humoristische, intelligente, zorgzame en ondernemende man: kun je Gerrie niet bij je in huis nemen? ;-)

• 21 Juli 2007 - 19:49

Marga:

Eenzame Annie, nog even en dan woont er een nicht in dat boze? Amsterdam. Er is wel lekker veel reuring daar. En die man met al die capaciteiten kom jij vast nog wel tegen. Heb je ook nog vakantieplannen? Groet, Marga

• 21 Juli 2007 - 19:58

Theo:

lieve An,
    heb geduld meissie,
    't komt heus wel goed hoor,
    als je jouw nieuwe vriend maar niet met mij gaat vergelijken,
    dan komt 't echt wel goed.

• 23 Juli 2007 - 20:31

Gerrie:

Emmeke! Bij deze, ik voel mij gevleid met deze complimenteuze bejegening.
    En mag ik gelijk even opmerken dat diezelfde ome Jan niet terug te herkennen is binnen de grenzen van het Campzone terrein? Er volgt nog een verslag over wat u allen niet zag op Hart van Nederland!

• 24 Juli 2007 - 20:18

Nieuwschierige Nicht:

wanneer zet oma (moe) hier een stukkie neer??

• 25 Juli 2007 - 18:42

Jan.S:

Geef oma een computer,dan kunnen we ook chatten.

• 05 Augustus 2007 - 08:06

Gerda:

wat een schrik, of een aanwinst!!!!!!!
    we hebben in de familie een echte moslim erbij????????

• 05 Augustus 2007 - 08:11

Gerda:

oja nog even dit, joep heeft zijn eerste rijles gehad volgens hem! ging het heel goed en gaat hij zijn rijbewijs binnen 30 lessen halen, wie doet er een gokje, lukt het hem of niet, wie raad hoeveel lessen hij precies nodig heeft?
    de juiste winnaar krijgt een appelflap.

• 05 Augustus 2007 - 20:59

Theo:

dat denkt iedere jongere wel ff om zijn of haar rijbewijs zo snel te halen; de praktijk is anders, de rijschoolhouders werken met schema's van 40 rij-uren; dat zijn dan ook dus 40 lessen van 1 uur; ga ervan uit dat je er 2 x overdoet dan kom je toch al snel uit op 48 lessen, 2 x examen van 230 euro erbij; dat wordt hard werken joep, die appelflap die ik hiermee verdien zal jouw moeder zelf wel bakken, maar ze mag mee-eten hoor

• 06 Augustus 2007 - 20:25

Pieter:

Na 1 les uur valt er weinig te zeggen, ik zet in op 45uur.

• 07 Augustus 2007 - 13:19

Marga:

Joep, zet um op, ik gok op 42 lessen, ik ruik de appelflap al!

• 07 Augustus 2007 - 14:40

Jan.S:

ik hou het op 37 lesuren,dus Joep we hebben een afspraak.

• 08 Augustus 2007 - 15:08

Emmeke:

Joep, ik ben toch iets pessimistischer (of realistischer?). Ik denk dat je 50 lessen toch wel nodig zal hebben, om je rijbewijs op te kunnen halen...