Boeken- en computerkast te geef + een salontafel - Reisverslag uit Hoorn, Nederland van Roemer - WaarBenJij.nu Boeken- en computerkast te geef + een salontafel - Reisverslag uit Hoorn, Nederland van Roemer - WaarBenJij.nu

Boeken- en computerkast te geef + een salontafel

Door: Joep en Irma

Blijf op de hoogte en volg

02 Augustus 2007 | Nederland, Hoorn

Hoi allemaal,

Met al die niggies en neefies die op zichzelf (zijn) gaan wonen moet deze oproep als geroepen komen :-) Na ruim twee jaar samenwonen in een soort van ratjetoe van meubels proberen we nu wat eenheid te creeeren. We hebben een nieuwe computerkast besteld, een boekenkast en een salontafel. Jaja, waar doen ze het van he? Dat betekent dat we een houten boekenkast, een houten computerkast en een hout met glazen salontafel te geef hebben. Hoeft niks te kosten, als je ze maar komt ophalen en een fles wijn per item meebrengt. Een middagje in de tuin werken mag ook.

Kom gerust even langs om het spul te bekijken, maar bel wel even van tevoren zodat je niet voor een dichte deur komt.

Joep & Irma

• 03 Augustus 2007 - 09:45

Gierige Annie:

Klinkt goed, maar heb je ook foto's van het spul? Als het er te zwerverachtig uit ziet hoef ik het niet ;)

• 03 Augustus 2007 - 20:42

Theo:

breng die rotzooi maar bij mij hoor, voor 125 euro stal ik die troep wel, wel direct geld meenemen, als nichtwicht die spullen maar niet voor noppes krijgt, wat een ongelofelijke haaibaai is dat toch zeg

• 09 Augustus 2007 - 22:09

Jan.S:

Joop en Irma,
    Ivo ,de vriend van Marloes dus .Die krijgt in november een huis en heeft nog wat nodig.Dus als jullie het apart willen zetten,desnoods bij Theo stallen voor 125 Euro (koopje trouwens).
    Alvast bedankt.

Verslag uit: Nederland, Hoorn

28 Mei 2009

Vraag van Jan S.

08 Mei 2009

Hoe internetwijs ben jij?

29 April 2009

Waar ben jij met Koninginnedag (geweest)?

14 April 2009

Vakantiehuisje in Frankrijk

12 April 2009

Roemer

Een website voor, door en over de familie Roemer. Als je berichten wil plaatsen, stuur Emmeke dan een mailtje. Ook leuk is het om reacties te geven op andere berichten: dit kun je zelf doen. Laat de familie van je horen! Dat vinden we allemaal leuk.

Totaal aantal bezoekers 19120