De perikelen van Lidwien
Door: Lidwien
09 Augustus 2007 | Nederland, Hoorn
Zoals jullie weten heb ik sinds kort internet. Ik heb me toen gelijk opgegeven voor een site. Deze heet Ouder Alleen en is voor alleenstaande ouders. Elke avond word er heel wat gechat op deze site en is het heel gezellig. Vanaf het begin had ik een heel leuk contact met een man. het was zelfs zo leuk dat hij me mee uit vroeg.Onze vakanties zaten ertussen dus het duurde even voordat wij een afspraakje konden maken. In die tussentijd hebben we dagelijks met elkaar gebeld en ge_sms"t. Ik begon de man al leuker te vinden, en dacht: zou het dan toch mogelijk zijn? En toen was er de avond van onze afspraak. Hij haalde me op bij het station in Hoorn en we zijn naar Enkhuizen gegaan. Oef, de man was nog aantrekkelijk ook! Wat een mooie bruine ogen. Ik zat te trillen als een rietje. In Enkhuizen zijn we ui eten geweest en het was heel gezellig. De man bracht mij weer keurig naar het station en na een kus scheidden onze wegen weer. Met de afspraak dat het heel leuk was geweest en we maakten een nieuwe afspraak. In die tussentijd weer chatten enzo, oh oh oh wat was deze man toch leuk! Tot op een avond. Ik was weer op de Ouder Alleen site aan het chatten.Raak ik in gesprek met een vrouw. Ze vertelt dat ze een afspraakje heeft met een man, ze heeft er zo'n zin in. Ik weet niet hoe het kwam, er zijn duizenden mannen, maar het flitste door me heen. Ik wist het gelijk:dit is dezelfde.
Ik heb onmiddelijk al mijn verhoor technieken op haar toegepast. En jawel hoor. Zij had een date met de mijne. Oefffffff, dat was even slikken. Onmiddelijk zijn wij apart in gesprek gegaan. Bleek dat zij in werkelijkheid een andere naam had dan dat ze opgaf op de site. En wat denk je. Ik ken deze vrouw. Ze was een collega van mij bij de politie. En het ergste is: Zij liep altijd achter Karel aan, ze was smoor op hem.
Ik heb natuurlijk gelijk de telefoon gepakt en de man geconfronteerd met mijn bevindingen.Hij gaf het onmiddelijk toe. Voor mij was dit einde oefening! En de vrouw is toch met de man uitgegaan, zij had er geen moeite mee dat hij van twee walletjes at. Zo zien jullie maar, het valt nog niet mee om weer een nieuw leven op te bouwen. Maar zoals Nico altijd zegt: ALLES ZAL REG KOM
09 Augustus 2007 - 15:25
Neef Gerrie:
Oh tante Lidwien toch! Een goed staaltje in doortastend handelen al zeg ik zelf. En natuurlijk een gemiste kans voor die meneer. Laat de kruimels maar lekker liggen voor die ex-collega.
Gegroet, de neef! -
09 Augustus 2007 - 17:15
Marga:
Jeetje Lidwien, wat een verhaal. Ik zat met spanning te lezen alsof het een boek was. En gelukkig is je niets overkomen. Sterkte en vooral veel geluk de volgende keer. -
09 Augustus 2007 - 20:15
Emmeke:
Jee Lidwien,wat een verhaal! Daar kan ik als jonge meid amper tegenop.. ;-) Zo maak je weer eens wat mee! Zullen we binnenkort eens een borrel gaan drinken in de Klinker? Zoals we ooit eerder hebben gedaan in Dada! -
12 Augustus 2007 - 21:18
Lidwien:
ja Emmeke lijkt me gezellig,jij bent een toffe meid om de kroeg mee in te gaan. Zelfs deze oude tante vind dat nog leuk, spreken we een keer af?
Groetjes Lidwien -
15 Augustus 2007 - 09:27
Emmeke:
Ja leuk! Ik had al een afwijzing geincasseerd, maar gelukkig vind je het ook leuk! Vrijdag zie ik je, dus laten we dan een datum prikken! We gaan wat beleven... ;-) -
16 Augustus 2007 - 17:53
Broer Cees:
Aha Lidwien. Spannend verhaal hoor. Een beetje concurrentie kan toch geen kwaad?
Vanuit de man positie zou ik zeggen dat dit heerschap zorgvuldig te werk gaat. Hij wil een beetje kunnen vergelijken. Dat noem ik verstandig. En als hij een avontuurtje had gewild dan zou hij toch meer hebben gedaan? Nou ja, het is maar een mening hoor.
En op een leuke meid zoals jij zal toch wel weer een keer iemand verliefd worden.
Van Cees vanuit een regenachtig en met een aan mannenoverschot kampend Alkmaar. -
16 Augustus 2007 - 20:00
Lies:
Wel een eikel hoor die vent. Goed dat je daar bijtijds achter kwam!
Ik wens je veel succes met verdere dates en hopenlijk loopt dat beter af! groet Lies -
21 Augustus 2007 - 09:10
Annie Appel:
He tante! Jong als ik ben loop ik nu al ook altijd tegen dit soort dingen aan en ben ik nu al teleurgesteld in het mannelijk ras. Ik probeer nog positief te blijven maar dat word me wel moeilijk gemaakt... Aan de andere kant zullen mannen ook wel dit soort dingen meemaken (dat hoop ik dan toch?)
En ik vind dat als hij je echt leuk had gevonden, dan ga je toch niet blijven daten met anderen? Hoe reageerde hij op jou confrontatie?
Sterkte, liefs An. -
24 Augustus 2007 - 14:29
Theo:
Een bizar verhaal. Kan zo op de buis. Ik ben benieuwd wat je verder allemaal mee gaat maken. Er zal vast wel weer een spraakmakend verhaal aankomen. Daar ken ik jou intussen goed genoeg voor, Lidwien -
04 Maart 2017 - 22:30
Lidwien Derriks:
Ha Lidwien, naamgenoot, ben jij een zus van Kees ? Wil je me zijn e-mail-adres geven en/of hem de hartelijke groeten doen?