Azië
Door: Anneke
25 November 2007 | Thailand, Bangkok
Dat wij Roemers avontuurlijk zijn, hebben Pieter en Emmeke al bewezen, maar ook ik (Anneke voor de lezers) ga hen nu achterna en vertrek in februari 2008 voor 3 maanden de boze wereld in! Ik heb bovendien begrepen dat ook in de vorige generatie enkele familieleden een tijdje in het buitenland zijn geweest, reizen zit in ons bloed! Behalve reizen, zit ook angst in mijn bloed dus geheel onbezorgd zal ik niet vertrekken. Maar ik heb er bovenal veel zin in. Ik zal in mijn eentje naar Azie afreizen met een backpack op de rug. Het idee ontstond toen ik radeloos van liefdesverdriet weg wilde vluchten. Echter, het verdriet is voorbij en het plan staat nog steeds. Ik ga eerst een maand vrijwilligerswerk doen met wilde dieren (www.wfft.org) in Thailand. Vervolgens zal ik de resterende tijd naar Laos en Cambodja gaan, en misschien ook nog wel Vietnam. Behalve dat het een geweldige ervaring is, denk ik dat ik er ook veel van zal leren en mezelf beter leer kennen. Zoals mijn paranormale vriendin Sonia (bekend van astro TV) tegen me heeft gezegd: ik zal als een beter mens terugkomen. Voor sommigen van jullie misschien moeilijk te begrijpen omdat ik al zo perfect ben.
Bij genoeg animo zal ik ook een website á la Pieter die heeft openen.
En dan nog een vriendelijk doch dringend verzoek: als ik per abuis (in de charmes van een Thai getrapt) zal worden opgepakt voor drugssmokkel en in 't gevang in Thailand terechtkom, dan komen jullie me wel opzoeken hé?
Groetjes Anneke.
25 November 2007 - 10:25
Emmeke:
Te gek An! Je zal er vast een super ervaring opdoen! En wat mij betreft mag je die website gaan aanmaken hoor, lijkt me erg leuk om je te volgen! -
25 November 2007 - 13:47
Theo:
tuurlijk Anneke, ga je ervaringen maar met ons delen, en gaarne ook met wat foto's erbij, wel jammer dat je waarschijnlijk mijn verjaardag moet missen, maar vooral erg stoer hoor dat je gaat, veel succes -
25 November 2007 - 21:28
Marga:
Knap hoor Ank, ik heb geen reislustig bloed dus bewonder iedereen die ver weg trekt. En wil je graag volgen via de site. Groetjes -
26 November 2007 - 11:01
Moeder Lies:
Ik probeer aan het idee te wennen, dat je straks in je eentje gaat reizen.Maar ik zal heel blij zijn als je na die 3 maanden weer heelhuids terug bent!! En als je ons nodig hebt in den vreemde dan komen Cees en ik onmiddelijk met het vliegtuig naar je toe! Ik weet zeker dat Cees zelfs zijn vliegangst daarvoor opzij zal zetten..! Maar hopelijk gaat het allemaal prima en heb je daar een geweldige tijd.
Liefs van een bezorgde moeder -
27 November 2007 - 22:37
Jan.S:
Anneke,
Je gaat vrijwilligers werk doen met wilde dieren,
een zeer belangrijk doel van de Wildlife Friends is het onderwijzen van de Thaise bevolking. Daarom is er in het centrum een apart scholingsgedeelte opgericht over ‘leven in het wild in Thailand’ dat tevens informatie geeft over het welzijn en de bescherming van de dieren. Voor het scholen van kinderen worden basis- en middelbare scholen bezocht waar vrijwilligers van het centrum lesgeven over het welzijn van de dieren en het behoud van de wilde dieren. Voor studenten is het mogelijk om het oerwoud te bezoeken onder begeleiding van medewerkers of vrijwilligers van het Wildlife Rescue Centre om meer te leren over het leven in het Thaise regenwoud.
Ik wist niet dat jij zoveel met dieren had!
Nooit kenbaar gemaakt zeker:cool:
Je zult als een beter mens terug keren zegt vriendin Sonja ,ahum ben je zo slecht dan nu ????.Dat valt wel mee denk ik.
Ik denk zeker dat het een hele ervaring voor je zal zijn ,en dat je het zal waarderen dat je een Nederlandse bent, want Thailand is nou niet bepaald een land met rijkdom zoals wij hier gewend zijn,en omringende landen ook zeker niet.
Maar maakt verder niet uit hoor ,ik vind het heel erg dapper van je dat je dit gaat doen zo in je eentje,het zou alleen niks voor mij zijn:eek:,maar wie ben ik?
Het duurt nog even voordat je gaat ,ga je ook nog een afscheidsavond geven,zoniet dan wens ik je een hele leerzame reis toe en hoop je weer heelhuids terug te zien.Als de oude Anneke.
Groetjes jan
29 November 2007 - 15:44
Cees (oftewelvader):
Hoi avontuurlijke An,
Blijf maar lekker thuis. Geen stress en geen heimwee. Nou ja, nu ik er nog eens over nadenk. Dat zullen wel mijn eigen zorgen zijn. Ik verheug me al op het moment dat ik je, na je reis weer in mijn armen sluit. Zo krijg ik ook weer mijn hoogtepunt.
groetjes pa -
19 December 2007 - 22:30
De Reiziger:
O ja en als je van mijn avonturen op de hoogte gehouden wilt worden moet je kijken op annekeroemer.aroundtheglobe.nl!!