Gluurder - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Roemer - WaarBenJij.nu Gluurder - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Roemer - WaarBenJij.nu

Gluurder

Door: ?

Blijf op de hoogte en volg

13 Januari 2008 | Nederland, Amsterdam

Beste familie Roemer,

Ik wil jullie waarschuwen voor het feit dat je een gluurder hebt op de website.
De gluurder is weer op de hoogte van het wel en wee van de familie.
Het feestje van de rode oma. De hoofdblessure van Pieter. Het leuke afspraakje van Lidwien, afijn je weet zelf ook wel wat er allemaal op de website staat. Maar omdat ik me nu een beetje een voyeur voel wil ik ook iets van mezelf tonen.

Klik op onderstaande link en je weet wie de voyeur is. Het is de mevrouw bij wie de haarrol losschiet en die dan vervolgens de verkeerde kant op gaat dansen.

Voor wie weet wie ik ben, mag een appelflap komen ophalen.
Laat weten wie ik ben in een reactie op jullie website en ik stuur je via Emmeke mijn adres.

groetjes van de voyeur.

• 13 Januari 2008 - 10:37

Theo:

beste familie, 12,50 minuut, zo lang duurt dit filmpje, je bent gewaarschuwd, en het is niet te achterhalen wie de gluurder is, volgens mij neemt Emmeke ons in de maling, maar als ik toch zou moeten gokken ??????? denk ik aan nicht Els

• 13 Januari 2008 - 11:50

Marga:

tsja, een gokje wil ik wagen met Irma`s moeder. Maar ik gun Theo wel een appelflap want daar is hij dol op!!!

• 13 Januari 2008 - 12:40

Lidwien:

Ik hoef niet eens het filmpje te bekijken! De appelflap is voor mij!
    Heee Els, leuk dat je hier schrijft.
    Of moet ik nu de appelflap delen met Theo??????

• 13 Januari 2008 - 20:23

-janneman:

Theo mag van mij die appelflap hebben hoor, nicht Els. Wie anders doet er aan volksdansen? Niemand in de ganse familie.

• 18 Januari 2008 - 12:49

Lidwien:

Wat laat je ons lang in de spanning zitten Els!!!!!!!

• 20 Januari 2008 - 13:00

Annie:

dat gevolkdans begon me dermate te irriteren dat ik het kijken heb moeten stoppen! Heb niks niet geen bekende gezien!

• 22 Januari 2008 - 17:19

Els:

Sorry dat ik zo laat ben met reageren, had niet verwacht dat mijn bericht al geplaatst zou zijn. Er zijn drie winnaars voor de appelflap: Theo, Lidwien en Janneman. Jullie krijgen van mij nog een persoonlijke uitnodiging, want binnenkort ben ook ik 50 en dan kun je \'m komen halen.