vakantietip voor de Roemers
Door: Jan Smink
18 Januari 2008 | Duitsland, Berlijn
Mochten jullie voor dit jaar nog niet weten wat te doen met de vakantie, dan heb ik de volgende tip voor jullie.
En niet zo ver van huis, lekker met de eigen auto erop uit, speciaal voor de Roemers is er een leuke route uitgestippelt, die speciaal voor de fietsliefhebbers is.
Echt aan te bevelen.
Jan S.
19 Januari 2008 - 18:36
Theo:
leuk gevonden jan, gaan we vast saampjes doen, t zal wel op de tandem worden, en jij achterop -
19 Januari 2008 - 18:47
Janneman:
enne ikke op de stang zitten dan. -
20 Januari 2008 - 10:52
Jan.S:
Janneman, ruim 300 km op de stang zitten,lijkt mij geen pretje.Maar jij bent wel wat gewend he.:lol: -
20 Januari 2008 - 12:57
Annie:
oelala dit klinkt als iets voor mijn fanatiek fietsende ouders! Hopelijk hoef ik dan niet mee hihi. -
23 Januari 2008 - 15:57
Emmeke:
Leuk gevonden, Jan! de Roemer-route, heel cool! Hoe kwam je er op, is het niet iets voor jou? Als jij gaat, ga ik mee! (wel op de fiets natuurlijk) ;-) -
23 Januari 2008 - 16:02
Emmeke:
...of kan ik nog achterop de tandem? -
23 Januari 2008 - 19:51
Jan .S:
Lijkt mij heel gezellig Em,maar als ik ga.... dan ga ik(en Marion) met de auto,maar je kunt altijd achter ons aan fietsen met de tandem ,neem je verWendy maar mee hoor.
Ik ben niet zo fietserig:wink:
31 Januari 2008 - 10:49
Marga:
Heel leuk gevonden Jan, met mijn mooie nieuwe fiets zal het toch wel lukken een stukje roemerroute te volgen?